Hus och Hem

3D hus

Jag ritar upp ert hus från era ritningar till ett 3D hus

Stadsbudet Sverige AB

Stadsbudet Sverige AB. Är en väletablerad flyttfirma i stockholm.Kontakta oss redan idag för en offertförrfrågan.Ring:08-35 55 00 Eller bessök vår hemsida.

Billigare EL

Funderar du på att byta elbolag så Är den här sajten något för dig. Här finns det massvis med tips rörande elpriser, elbolag, elräkningar och framförallt hur du får billigare el.

Nyzells Fönsterputs 

Nyzells Fönsterputs gör så du ser bra ut. Fönsterputsning till privatpersoner i Stockholm med förorter. Pris ex 3 rums lägenhet 500  kr4:a 600 kr Ring för fint 08-938864  

Industrigruppen för PVC-fönster 

Fakta och information från alla Sveriges tillverkare av PVC-fönster. Fönster som inte påverkas av väder och vind och som aldrig behöver målas. Här finns redovisning av detaljerade resultat från tester och besiktningar samt fylliga faktapresentationer. Kulörbeständighet, brandegenskaper med mera beskrivs noga. Dessutom referenser, länkar och kontaktuppgifter. Innehållet är faktagranskat av PVC Forum. 

Minireningsverk

Baga Water Technology erbjuder ett effektivt minireningsverk. Baga Easy är energisnålt, effektivt och enkelt att administrera. Kontakta en av våra duktiga säljare om du funderar på att uppgradera ditt gamla enskilda avlopp.

Fasadrenovering Stockholm 

Allt eftersom städerna växer blir även hus och arkitektur högre, gatorna trångre och det blir allt svårare att underhålla/arbeta med utsidorna av hus och övrig infrastruktur. Ofta innebär detta att det ej är lämpligt eller ens möjligt att använda sig av konventionella arbetsmetoder såsom liftar eller byggställningar.Att hålla en byggnads utsida i bra skick kan betyda stora besparingar på både lång och kort sikt. Fasaden är byggnadens skydd mot väder och vind, detta innebär att vid tex en puts-skada kan fukt tränga in bakom den skyddande putsen och spränga sönder fasaden nästa gång det blir minusgrader. Detta kan i sin tur få till följd att fasaden får stora och kostsamma skador. Risken finns även för personskador där puts och i värsta fall tyngre delar av fasaden ger vika och faller ner på förbipasserande.

Brf Snickaren - Karlsborg

Karlsborg, Västra Götaland finns lägenenheter i form av bostadsrätter. Sök brf snickaren på google. Boende i Karlsborg nära naturen. Brf har god ekonomi 

Weckells bostäder

Hasselfors. lägenheter uthyres. Fina nyrenoverade lägenheter kommer under 2012 att bärja hyras ut i Hasselfors. 

Bänkskivor

Omfattande information om bänkskivor, design på dessa och hur du hittar snyggabänkskivor i alla material. 

Takskottning Stockholm

Att utföra takskottning och borttagning av istappar är en svår balansgång mellan effektivitet och säkerhet där det färstnämnda aldrig får ge avkall på det sistnämnda. Detta gör det extra viktigt att all personal Ãär certifierad och har ett genuint säkerhetstänkande. Vi uppnår detta genom strikta riktlinjer och fortgående utbildning av våra anställda.Inför vinterinsäsongen utför vi en kontroll av era tak för att få en uppfattning av hur takskottningen skall utföras på bästa sätt. Vi undersäker även om det finns skador som behöver åtgärdas, hängrännor som behäver rensas eller om det finns ett behov av kompletterande infästningspunkter.Under säsongen utför Höga Höjder läpande takskottning efter Avrop från våra beställare. Vid behov kan även sandning och skottning av tomter ordnas.All Vår personal som är verksam på tak och häga häjder är EU certifierade enligt C2, vilket borgar för hög säkerhet och kompetens. Vi använder utrustning från samma leverantör som bland annat Nationella Insatsstyrkan, Räddningstjänsten och Alpina fjällräddningen. 

RadonBesiktning

Här kan du lära dig allt om - vad radonbesiktning är,- hur en radonbesiktning går till,- hur radonbesiktning fungerar och- vad du bör tänka på vid radonbesiktning. 

CV Måleri

CV Måleri är ett litet måleriföretag med säte i Västerås. Vi åtar oss uppdrag inom hela mälardalen med omnejd. 

M&T Bygg Consulter AB

M&T Consulter AB Är ett företag som har sin arbetsplats i Stockholm. Vi utför allt som rör renoveringar samt till- och ombyggnader, Även byggarbeten såsom badrumsrenoveringar. Alltid av hög kvalitet och till ett bra pris.